Om företaget/Anna

 

 

 

I DO, Weddings & Events startades som enskild firma 2008 av Anna Lindqvist och är verksam i Stockholm och Växjö.

"Jag vill med mitt företag kunna inspirera och underlätta för brudparen i deras planering och genomförande. Att få planera och jobba med människor är dessutom det bästa jag vet och en härlig bonus!"

Anna har så länge hon minns alltid varit den som organiserat och planerat, allt från lekarna på dagis till studentskivorna på gymnasiet. Efter examen från en kvalificerad yrkesutbildning " Musik, Event & Arrangörsskap" där hon läst bland annat projektledning, produktionsekonomi, marknadsföring, affärskommunikation och ljud & ljus startade hon sitt företag inriktat på Event och Bröllop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna har varit projektledare för en rad event så som det uppmärksammade julbord för Stockholms Hemlösa för Street i Stockholm. Ungdomsorganisationen Sveriges Elevråd - Sveas årsmöte för 300 ungdomar. Streets Bröllopsmässa med fokus på miljö, partnerskap och det personliga. Hon har även genomfört/ varit med och genomfört fyra bröllop.

 

 

Bröllop, december 2009
Malin & Frank Pedersen

"För oss var det självklart att ta hjälp av Anna och hennes erfarenheter, Det var en stor avlastning att ha någon med sig både under planering- och genomförandefasen. Vi kan varmt rekommendera Anna och I DO Weddings"


Foto: Linda Himsel

 

 

Bröllop, september 2009
Hanna & Hans-Peter Burlid

 

"Eftersom vi är bosatta i Dubai var det en oerhörd trygghet att ha Anna på plats som skötte all kontakt med leverantörer och gäster. Att för oss bara förmedla våra önskemål till en person istället för 20 förenklade och effektiviserade vår planering mycket. Vi är glada och mycket nöjda med att ha använt oss av I DO Weddings i samband med vårt bröllop här i Sverige"

 


Foto: Linda Himsel                                          Foto: Niki Lindgren